Mitrefix Chemical Adhesive Industry hızlıyapıştırıcı,pvatutkal,köpük
Özel olarak geliştirilmiş, EVA esaslı, kuruması ile şeffaflaşan kenar bantlama yapıştırıcıdır. Masif, PVC, melamin, ABS, kenar bantlarının MDF, sunta veya masif panellere yapıştırılmasında kullanılır.

Poliürethan Köpük sızdırmazlık sağlayan, stabil kalan bir dolgu ve yapıştırma malzemesidir. Isı, su ve akustik yalıtımı sağlar.

PVA-Akrilik Karışımı yüksek yapıştırma gücüne sahip kullanıma hazır su bazlı yapıştırıcıdır. Çimento, şaplı beton, ahşap vb. tüm kuru ve düzgün zeminlere marley yapıştırılmasında kullanılır.

Su Bazlı Yapıştırıcılarımız kuruma hızı, açılma süresinin uyumu, yeni tekno-lojilerin kullanımından doğabilecek sorunlara neden olmaksızın entegre edilebilmesini sağlar.

Çift komponentli poliüretan esaslı, suya ve neme dayanıklı sahip Solventsiz yapıştırıcıdır. Poliüretan kauçukların Matbaa merdanelerine yapıştırılmasında kullanılır

High Gloss mobilya,torpido temizleyici, inox temizleyici vs. kir ve pas kalıntılarını nazikçe temizler, özel formülü ile eşyalarınızı temiz ve sağlıklı kalmasını sağlar.

www.atillapelister.com

Eklenme Tarihi - 25-01-2007 | Son Güncelleme - 26-12-20171559 kez gösterildi.