Merve Yıldırım

Merve Yıldırım Kimdir
9 Eylül 1990 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen, İzmir'e aşık bir insandır Merve. Doğduğu gün Konak meydanından geçen alayı seyreder hastanenin penceresinden. Öyle güzel bir güne gözlerini açar işte.

Sonra 7 sene geçer gider ömründen, okula başlar. Yıllar geçer liseli bir kız olur Merve. Lise dönüm noktasıdır onun için. En değerlilerini kazanmıştır orada. Beraber güldüğü beraber ağladığı o güzel insanları. Gelecek planını yapmıştır. Gazetecilik okumak istemiştir mesela, planları aksamadan geçmiştir günler.

Yıl olmuştur 2008. Üniversite sınavı, yerleştirmeler derken buluvermiştir kendini Ege Üniversitesi'nde, stressiz kaygısız. Gazetecilik bölümü serüveni başlamıştır bu şekilde. Üniversite hayatı yavaş yavaş ilerlerken geleceğe dair planları da belirginleşmiştir artık. İletişim, reklam ve ve ve en önemlisi sosyal medyanın harmanlandığı bir alanda kariyer yapmak en büyük hedefidir Merve'nin, iyi bir iletişimci olmak ister hep. Bu düşünceyle günlerine devam ederken bir zaman gelir kepini atıverir Merve, günlerden 4 Temmuz 2013′tür.

Aktif bir insandır Merve. Yeni insanlar tanımayı, yeni ortamlar görmeyi sever. Üniversite günleri devam ederken kendini üniversitesinde aktif bir rol alan Genç Girişimciler Topluluğu‘nun içinde buluverir. 29 Mayıs 2013′te mezuniyeti sebebiyle Yönetim Kurulu Başkanı göreviyle devam eden topluluk macerasına son verir.

Bir dönem de Deklaton adlı mobil uygulama sitesinde mobil uygulamalara dair yazmıştır Merve.

İş hayatına AdresGezgini'nde İçerik Editörü olarak başlamıştır. Sosyal medya alanında ilerlemek istediği kariyerine dair ilk profesyonel adımı atmış, Ekim 2013-Haziran 2014 arasındaki zaman dilimini AdresGezgini'nde geçirmiştir.

Sinemaya aşık bir insanın sinema konusunda kayıtsız kalması da mümkün değildir elbet. Film izler, film okur, film yazar.

Ömrünün 22. senesinde de böyle bir web sitesinde paylaşmaya başlar duygularını, düşüncelerini, bilgilerini, hislerini.

Sinemaya, televizyona, reklama, sosyal medyaya dair..

Ve en önemlisi ise geleceğe dair..



www.merveyildirim.com.tr

Eklenme Tarihi - 10-06-2014 | Son Güncelleme - 10-06-2014578 kez gösterildi.