EMİROĞLU UN SANAYİ
Firmamız 1992 yılında un ve irmik üretimi yapmak üzere Çorum ilimizde faaliyete başlamıştır. Aile şirketi olarak kurulan firmamız, her geçen gün kendini yenileyerek büyümüştür. Bu büyümeye daha önceki yıllarda buğday alım satımı işiyle uğraşmamızın büyük katkısı olmuştur, kaliteli buğdaylar alınarak kaliteli un üretimi hedeflenmiştir. Gelişen teknoloji ve koşullar nedeniyle fabrikamızda kullanılan makineler ve aletler yenilenmiş günün koşullarına ve üretim kapasitesine uygun hale getirilmiştir. Firmamız bünyesinde oluşturulan modern laboratuarımız sayesinde yüksek proteinli ve enerjili buğdaylar tespit edilip alınarak müşteriye en iyiyi sunmaya çalışıyoruz. 

Firmamız müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmuş, ekonomik, sağlıklı ve kaliteli ürünleri halkımıza sunmayı ilke edinmiştir. 

Buğday seçiminden, işlenmesine ve paketlenmesine kadar tüm aşamalarında kalite, çevre,hijyen ve sağlık koşullarına maksimum özen gösterilmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne hep kalite, ekonomi ve sağlıklı ürünler üretmeyi hedefledik.Çalışmalarımız gelişen ve modernleşen dünya koşullarına uyum sağlamak, teknoloji yakından takip etmek, çevreye ve doğaya zarar vermeden sağlıklı üretim yapmak üzere yoğunlaşmıştır.

www.emiroglu.com.tr

Eklenme Tarihi - 19-12-2010 | Son Güncelleme - 06-04-2019583 kez gösterildi.