Çıralı - Çıralı Tanıtım Rehberi

Çıralı - Çıralı Tanıtım Rehberi | Çıralı Rehberi www.cirali.gen.tr/ Çıralı Pansiyonları Otelleri Ağaç Evleri ve Butik otelleriyle sizleri bekliyor.Cirali Olympos Chimaera a great holiday. Holiday çıralı,Olympos Pension Olympos tree ... ‎Merak Edilenler - ‎Çıralı Hakkında - ‎Çıralı Çevresi - ‎Çıralı Resimleri

 

Akdeniz' in en temiz yerlerinden birisi olan Çıralı sahili 3,2 km uzunlığundadır.Genişliği ise 50-100 metre arasında değişmektedir. Kumsal denizden itibaren yumusak bir egimle yükselmektedir. Her iki ucunda kayaliklarla sinirlanmistir. Genel olarak ince taneli yüksek kaliteli kum yapisina sahiptir. Güney ucunda antik Olimpos kentinin içinden geçerek gelen dere denize denizle birleşir. 

Denizi çok temiz olan Çirali' da rahatlikla denizin keyfini çikarabilir ve güneşlenebilirsiniz. Yapilasmanin çok az olmasi, yöreye ayri bir güzellik katar. En yüksek binasi 3 katlidir. 

Çıralı 'nın tarihi ve doğal zenginliği, yasal statüler geliştirilerek koruma altına alınmış durumda. Çirali her mevsim değisen, yenilenen bir güzellik ağacı, çiçegi ve bitkisiyle karsinizdadir. Bu güzeliği renk ve kokulardan olusan bir harmoni olusturur. Dünyada nesli tükenmeye baslamis kuslarin bir çokunu bir arada görmek size ayri bir zevk verecektir. Nesli dünya çapinda tehlike altinda olan denizkaplumbagalarinin ( Caretta ) üreme alanlarindan birisi de Çirali sahilleridir.Çıralı ayrıca ismine yakışır şekilde SAKLI CENNET olarakda anılmaktadır. 

 



www.cirali.gen.tr

Eklenme Tarihi - 11-08-2014 | Son Güncelleme - 11-08-2014878 kez gösterildi.