Bintat Denizli Hazır Yemek Denizli Tabldot Catering ...
2007 yılında ticari faaliyetine başlayan BİNTAT HAZIR YEMEK SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ, günümüzde Denizli’nin köklü gıda şirketlerinden biri haline gelmiştir.  Profesyonel bir ekip ve çağdaş üretim teknolojilerini kendi bünyesinde bulundurarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Denizli/Akhan’da 1000 m2 arazide 410 m2 kapalı alanı merkez mutfak olarak yapılandırılmıştır. Merkez mutfak ve yerinde hizmet verilen 9 projemiz dahil, 120 nitelikli ve tecrübeli personel ile günde 7.000 kişiye yemek üretim hizmeti verilmektedir.

BİNTAT TABLDOT, sınırsız kaliteli hizmet anlayışını ve teknolojisini geliştirerek firmamız Gıda Mühendisleri ve Gıda Teknikerleri denetimindeki üretimi ve kontrolüyle   HACCP TS14001:2004, ISO 22000, ISO 9001:2008 ve TSE  kalite belgelerini kurarak önemli bir adım atmıştır. Ayrıca; A kalite ürünler ile hijyenik üretim ve kaliteli servis anlayışı ile hizmet vererek; lezzetin adresi olmuştur. BİNTAT TABLDOT müşterileri, üretim tesislerini günün her saatinde ziyaret edebilir.

Hijyen anlayışına farklı bir bakış açısı kazandıran şirketimiz; profesyoneller tarafından yapılan haşare kontrolleri, üretim yerlerinin üretim öncesi ve sonrasındaki temizlik kontrolleri, modern havalandırma ve su arıtma sistemleri ve son sistem pişirme kazanları ile Kritik Noktalarda Kontrol Analizi sürecinin eksiksiz uygulandığı HACCP kurallarından asla taviz vermemektedir.

Şirketimiz; yetkili kuruluşlardan işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri ile tam donanımlı ve eğitimli personelleri ve kadrosu ile 365 gün kesintisiz hizmet vermektedir.

 

www.bintat.com.tr

Eklenme Tarihi - 17-05-2015 | Son Güncelleme - 15-10-202119 kez gösterildi.