Pelsan Tekstil San Ve Tic A.Ş
Pelsan 2007 yılında, sektörde 70 yılı aşkın tecrübesi bulunan Hassan Group bünyesinde kuruldu. Pelsan, kuruluşundan bu yana Türkiye'nin ilk ve tek nefes alabilen polietilen film üreticisi olarak medikal, hijyen ve izolasyon alanındaki sektörlere hizmet vermektedir. 

Hizmet verilen sektörlerin insan sağlığı açısından ne denli önemli olduğunun farkında olan Pelsan önceliklerini bu bilinçle belirlemekte ve teknolojinin tüm olanaklarını müşterilerine sunmaktadır. Pelsan bünyesinde üretilen tüm ürünlerin gerek üretim prosesinde, gerekse de üretim sonrasında ileri teknoloji ekipmanlarla process ve kalite kontrolü sağlanmaktadır.

Breatech adı altında üretilen Pelsan ürünleri, yurtiçi ve yurtdışında önde gelen çocuk bezi ve medikal malzeme üreticileri tarafından kullanılmaktadır. 

Nefes Almayan Textile Backsheet 

Nonwoven üzerine Polietilen filmin lamine edilmesiyle çocuk bezi üreticilerine “textile backsheet” olarak tedarik edilen Breatech ürünleri, tekstil yüzeyi sayesinde yumuşak ve pamuksu bir dokunuş sağlar. Üretim prosesi ve düşük ürün gramajı sayesinde yüksek kalite düşük üretim maliyetiyle elde edilmektedir. Polietilen film üzerine 4 renge kadar, talebe göre şekillendirilecek baskı yapılabilmektedir.

Pelsan, Türkiye'nin ilk nefes alabilen üreticisi olarak, edindiği ilkelerden ödün vermeden sektörün öncüsü konumunda varlığını sürdürerek çalışmalarının boyutlarını ve verimliliğini artırmaya aralıksız devam etmektedir. 

ÜRÜNLER
NEFES ALMAYAN TEXTILE BACKSHEET
NEFES ALAN TEXTILE BACKSHEET
MEDICAL
İZOLASYON

www.pelsantekstil.com.tr

Eklenme Tarihi - 01-11-2011 | Son Güncelleme - 10-10-2016461 kez gösterildi.