Tango Shipping & Chartering Ltd - İstanbul

Tango Gemicilik San.ve Tic.Ltd Şti. 1995 yılında İstanbul'da kurulmuş olup; kiralama ve lojistik, gemi yönetimi, komisyonculuk, acentalık, gemi alım ve satımı, deniz danışmanlığı konularında 18 kişilik tecrübeli kadrosuyla faaliyet göstermektedir.

Özellikle Karadeniz limanları başta olmak üzere tüm Akdeniz ve Kuzey Avrupa Limanlarında kendini tecrübeli kabul etmektedir.

Firmamız; çelik ürünleri , genel ve proje cargo, hacimli yükler, hububatlar, dökme ve torbalı çimento, maden ve mineraller, hammadde taşımacılığında uzmanlaşmıştır. 

Gerek kiramiz ve yönetimimiz altında olan 5 adet gemimiz, gerek direkt olarak yakın çalıştığımız Türk ve yabancı armatörlerin gemileri, gerek de rekabetçi ortamda yaptığımız gemi ve yük bağlantıları yıllık ortalama 300'ü bulmaktadır.  

Geçtiğimiz son 3 yılda yıllık yaklaşık 1,5 milyon mton kuru ve dokme yük, 0,5 milyon mton/m3 proje ve genel kargo taşımakla firmamız büyük bir başarı göstermiştir. 

Gelecekte şirketiniz tarafından yapılacak ihale ve teklif alımlarında şirketimizden de navlun alınması için gereğini arz ederiz.



www.tangoshipping.com

Eklenme Tarihi - 01-08-2014 | Son Güncelleme - 01-08-20142499 kez gösterildi.