Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Eruslu Sağlık | Sağlık Ürünleri, Cep Mendili , Islak Mendil, Çocuk Bezi, Hasta Bezi üretimi yapan Ersulu Sağlık bünyesinde  babyfit , sleepy gibi birçok markayı barındırır.
​Uzun vadede hedefini sağlam ve kalıcı markalar yaratmak olarak belirleyen Eruslu Sağlık, üretim felsefesini “güçlü bir sorumluluk duygusu” üzerine oturtmaktadır. Tüm üretimler ileri teknolojili, son sistem makine parkurunu ve yüksek standarlarda çalısan laboratuvarı içinde bulunduran Eruslu Sağlık tesislerinde gerçeklestirilmektedir. Pazara sunulan Babyfit ve Sleepy’nin kullanıcılarına tam fayda sağlaması adına Eruslu Sağlık bünyesinde her adım, çok büyük hassasiyetle, “Eruslu Sağlık Kriterleri” olarak adlandırılan ve 7 kuraldan oluşan üretim stratejisi dahilinde atılmaktadır.
 
Sektörünün profesyonelleri Eruslu Sağlık’ta her aşamada üretimin başındadır. Eruslu Sağlık AR-GE bölümü, dünyadaki gelişmeleri günü gününe izlemekte ve en yüksek faydayı sağlayacak sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve güven duyularak iç rahatlğı ile kullanılacak ürünleri kullanıcılarıyla buluşturmak için çalışmaktadır.

www.eruslusaglik.com.tr

Eklenme Tarihi - 14-04-2015 | Son Güncelleme - 12-05-2017329 kez gösterildi.