Sevinox

Sevinox ÜRÜNLER ŞİŞE HAVAN MERDANE ET DÖVÜCÜ ÇEKİÇ TUZLUK EKMEK TAHTASI FOTO GALERİ İLETİŞİM DİL SEÇİMİ SEVİNOX' a Hoşgeldiniz... Size özel ürünler tasarladık... Mavi Rota Paslanmaz Çelik San.ve Tic. Ltd. Şti. olarak mutfak malzemeleri konusunda ar&ge çalışmalarını tamamladığımız mutfak ürünlerimizi SEVİNOX markası adı altında satışa sunmaktayız.
Mavi Rota Paslanmaz Çelik Yat Aksesuarları İnş.San.Tic. ve Ltd.Şti, 2010 yılında, Gürcan GÜLEÇ önderliğinde, Marine, Mobilya ve Ev Aksesuarları sektöründe ticari faaliyetlerine başlamıştır.

Üretime ve ihracata önem veren şirketimiz, başta Hollanda ve Almanya olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine üretimini gerçekleştirdiği ürünleri ihraç etmektedir. Kaliteli hammadde kullanımı, sağlam ve güvenilir işçiliği, size değer katacak özel tasarımları ve yüksek kalite standartlarında üretim politikası ile hizmet vermektedir. Üretimi gerçekleştirilen tüm ürünleri belirtilen termin sürelerinde, eksiksiz ve kusursuz bir şekilde teslimatı kalite politikamızın temelini oluşturmuştur.

sevinox.com

Son Güncelleme - 16-01-2018121 kez gösterildi.