Club Hotel Belpınar
Antalya’nın Kemer İlçesine bağlı Beldibi beldesinde 22 dönüm geniş bir arazi üzerine konumlanmış olan Club Hotel Belpınar, siz değerli misafirlerine Akdeniz’in muhteşem dağ ve deniz manzarasının seyirliğinde, konforu ve keyfi bir arada sunuyor.

Seyahatin altın çağını yaşadığımız günümüz dünyasında, hayallerinizi bavulunuza koyarak çıkacağınız bir tatil öncesinde en iyisini istemek tabii ki en doğal hakkınız. Bu isteğinizi düşlerinizin de ötesine taşıyabilmek için ince düşünülmüş ayrıntılarla bezenmiş Club Hotel Belpınar her bir köşesine, sizin için ayrı bir keyif alanı gizlenmiştir.

Geleneksel Türk misafirperverliğinden ödün vermeyen kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı, zengin mutfağı ve her biri özenle dizayn edilmiş konforlu odaları ile Club Hotel Belpınar siz değerli misafirlerini evinizin rahatlığında ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaktır. Hayatın telaşı ve koşuşturması içrisinde aileniz ya da dostlarınızla birlikte bir yorgunluk molası verebileceğiniz Club Hotel Belpınar, muhteşem bir atmosfer içerisinde, rüya gibi bir tatil geçireceksiniz.

www.belpinar.com.tr

Eklenme Tarihi - 04-06-2005 | Son Güncelleme - 11-05-202440 kez gösterildi.