İlkerler Endüstriyel Ürünler Satış ve Paz. A.Ş.
Ürün Grupları
Filtreler
Madeni Ve Sentetik Yağlar
Kimyasallar
Dizel Yakıt Sistemleri
Otogo Servis
Uygulama Ve Servis Bakım
İlkerler Endüstri Satış ve Pazarlama A.Ş. 2006 yılında kurulmuştur. Başta iş makinaları olmak üzere birçok sektörde kullanılan filtre tedarik ve satışı konusunda uzmanlaşmış, zaman içerisinde dünyanın önde gelen markalarını portföyüne katarak sektörün lideri olmuştur.

Amerikan Fleetguard, Amerikan Parker, Amerikan Sure marka filtre çeşitlerinin,  Amerikan Stanadyne marka dizel pompa ve enjektör parçalarının, Rus Gazprom ve İtalyan G-Energy marka madeni yağların satışını, otomotiv sanayiinde kullanılan klima gazı ve yedek parça satışını yapmaktadır.

Portföyündeki marka ve ürün çeşidi ile otomotiv, kamyon ve otobüs, inşaat ve madencilik iş makinaları, tarım, jeneratör, denizcilik, forklift, kompresör, endüstriyel, hidrolik enerji santralleri başta olmak üzere birçok sektöre hitap etmektedir.

Türkiye’de faaliyet gösteren limanların önemli kısmına, havaalanı yer hizmeti şirketlerine, büyük inşaat şirketlerine, madencilik şirketlerine, savunma sanayii şirketlerine, OEM şirketlerine doğrudan tedarik sağlamaktadır.

www.ilk-end.com

Eklenme Tarihi - 20-06-2013 | Son Güncelleme - 24-08-202131 kez gösterildi.