ADABALI MODEL OFSET MATBAACILIK AMBALAJ SAN. TİC. LTD ...
Niyazi Adabalı tarafından 1969 yılında Konya’da, matbaacılık alanında faaliyet göstermek üzere kurulan Model Ofset, sırasıyla Şahin Çarşısı ve Aziziye Caddesinde 1994 yılına kadar faaliyetlerini sürdürdü. Elde ettiği başarı ve tecrübe ile 1991 yılında Matbaacılar Sitesindeki yerine taşınarak ilk ofset baskı makinesi ve ofset baskı sistemine geçti. Sektördeki bu öncü hareketi ile ilerleyemeye devam ederek bir çok yeniliklere de imza attı.

Niyazi Adabalı ve iki oğlu ile birlikte sektöre saygın bir hizmet anlayışı ve özverili bir firma profili çizerek uzun yıllardır sektöre yön vermektedir. 2006 yılında kurumsallaşan firmamız ticari unvanı olarak “ADABALI OFSET MATBAACILIK AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.” adı altında faaliyetlerine devam etmektedir. Model Ofset, 2017 yılında Adana Çevre Yolu üzerinde ki üretim tesislerine taşınarak, Konya matbaa sektörüne “HEIDELBERG CD 102 70X100 5 RENK + DİSPERSİYON LAK” ofset baskı makinesini kazandırarak büyük bir başarı elde etmiştir. Geleceğe yönelik yaptığı atılımlarla ileri teknoloji ve makine parkuruna yaptığı yatırımları, sektördeki yerini korumakta ve geleceğe dönük yatırımlarına devam etmektedir.

Üretim ve grafik departmanı birimiyle müşterilerine eksiksiz özveri ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

www.modelofset.com.tr

Eklenme Tarihi - 24-05-2015 | Son Güncelleme - 05-11-201976 kez gösterildi.