Çetinay Madencilik Ltd Şti - Kısrakdere Kömürleri ELİ Soma Ana Bayii
Kısrakdere Kömürleri ELİ Soma Ana Bayii, Soma Kömürü, Toz Kömür, Fındık Kömür, Toptan Satışı Kısrakdere Kömür ELİ Soma Ana Bayii Sanayi, İşletme, Konut için ısıtma… İletişim: 0 (236) 612 1315

Kömür Çeşitleri Torba Kömür Çeşitleri Sanayi Kömür Çeşitleri Sanayi Kömürü Fiyatları Torba Kömür Fiyatları Sipariş & Teslimat İletişim Yüksek kalori, düşük maliyet için Soma Kısrakdere Kömürleri... Evleriniz, işletmeleriniz ve tüm sanayi kuruluşları için en uygun seçim yerli üretim Soma Kısrakdere Kömürleridir. Kömür Çeşitleri Düşük Maliyet Yerli kömür cinsleri içerisinde istenen ısıl değere en çabuk ve kalıcı olarak ulaşabilen tek kömür çeşidi Soma Kısrakdere Kömürleridir. Yüksek Verim Kalori hesapları yapılarak elde edilen verim ve tüketim oranları baz alındığında kg başına ısı muhtevası yüksek ürünlerimizi sunuyoruz. Satış Ortaklığı Türkiye'nin hemen her bölge, il ve ilçesine ulaşmak için satış ağımızı her geçen gün daha da artırarak bayilerimiz aracılığıyla sizlere ulaşıyoruz. Kalite ve Güven Çetinay Madencilik olarak satışını yaptığımız tüm kömür cinsleri garanti kapsamındadır. 

Soma Kısrakdere Kömürleri enerji verimliliği açısından en ekonomik yerli kömürdür... Sanayi Kömürleri Sanayi kuruluşları ve ısıya ihtiyaç duyulan tüm işletmelerde 05-10 (toz) kömür, 10-18 (fındık) kömür satışımız vardır. Sanayi Kömürleri Isınma Amaçlı Kömürler Apartman, kalorifer, soba gibi ısıtma sistemlerine uygun ölçü ve kaloride kömür çeşitlerimizle sizlere zengin bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Torba Kömürler Sipariş ve Teslimat Sipariş edilen kömür cinsine ve mesafeye bağlı olarak siparişiniz en geç 48 saat içerisinde ürününüz teslim edilir.

Sipariş & Teslimat Çetinay Madencilik Ltd Şti
Soma Kısrakdere Kömürleri
Telefon: 0 (236) 612 1315 

kisrakderekomur.com

Son Güncelleme - 31-10-2016485 kez gösterildi.