Ölçerler Tekstil

Kumaşlar- İplik boyalı 100 pamuk Jakar, keten, armür, ekose. İplik özel harmanlı uzun elyaf kullanılmaktadır. 
Kullandığımız boyar maddeler merserize indantren boyalardır. 
Kumaşların terbiye kısmında merserize, easy-care, silky finish yapılabilir. 

Gökhan Tekstil; 

Kumaş sektörünün en köklü firmalarından olup kumaş sektörünün en öncü firmalarındandır. 

Ölçerler Tekstil bünyesinde yer alan GÖKHAN TEKSTİL osmanbey showroomumuzda faaliyet göstermektedir.

1991 Senesinde yönetim kurulu başkanı Süleyman Ölçer tarafından temelleri atılan Ölçerler Tekstil, iplik kalitesi, üretim imkânları, tecrübesi ve vizyonuyla kısa zamanda Türkiye’nin önde gelen Tekstil firmalarından olmuştur. 2015’te son teknolojiye kurulan fabrikasıyla, kumaş üretimine yeni bir soluk getirmeyi planlayan Ölçerler Tekstil, ayni zamanda geniş kumaş ve desen portföyüyle de dünyanın birçok ülkesinden markayla çalışmaktadır.

20’den fazla ülkeye ihracat yapan Ölçerler Tekstil’in Osmanbey ve Merter’de satış ofisi bulunmaktadır. Ayrıca Kütahya’da yüksek kalite standartlarında ipliği boyalı bükümlü iplik ve jakar üretim yapan, 300 isçiye istihdam sağlayan fabrikası bulunmaktadır. Ölçerler Tekstil ürettiği kumaşın girdisini oluşturan yıllık 4ton kamgarn iplik kapasitesinin yanında, aylık 1 milyon metre kumaş dokuma kapasitesine sahiptir. Dokunan kumaşların büyük bir bölümü 100 pamuklu kumaşlardan oluşmakta, bunların yani sıra pamuk-keten, 100 keten, viskon, likra, ipek, denim gibi kalitelerde üretmektedir.

Organik kumaş testlerinden gecen kumaşların, çevre ve insan sağlığına zararlı olmadığı belgelerle kanıtlanmıştır. Organic üretimde GOTS sertifikalı üretim ve satış yapabilecek üretim durumumuz bulunmaktadır Ölçerler Tekstil ayrıca Inditex laboratuvar akreditasyonlarına da sahiptir

www.olcerlertekstil.com

Eklenme Tarihi - 03-10-2016 | Son Güncelleme - 03-10-20161948 kez gösterildi.