Kirmen İplik - PAGMAT A.Ş.

KİRMEN İPLİK, dallarını gürleştiren, yapraklarını yeşerten, tohumuna kalite katan, üretimine destek veren PAGMAT ailesinin bir üyesidir. PAGMAT başta tarım olmak üzere, gıda ve tekstil yatırımları ile, İhracata yönelik faaliyet gösteren bir kuruluştur. PAGMAT gıda ve tekstilde müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilecek kaliteyi oluşturabilmek için Ege’nin en verimli topraklarına sahip Manisa’da üretim yapmaktadır. 1979’dan bu yana, bu topraklarla olan dostluğunu devam ettirmiş ve uzun yıllar daha bu dostluğun gücünü ve kalitesini ürünlerinde kullanmaya devam edecektir. Bu inançla PAGMAT 1997 yılında yine Manisa‘nın Saruhanlı ilçesinde 65.000 m2 alan üzerine kurulmuş iplik fabrikasında “KİRMEN İPLİK” tescilli markası ile üretime başlamış ve tarımdaki tecrübesini tekstil sektörüne taşımıştır. 

Ege’nin bereketli topraklarından gelen güç,Kirmen ipliklerinde hayat bulur. Elyafın kalite standartlarını, Ege’nin bereketli toprakları belirlerken, hizmet ve müşteri memnuniyetindeki sınırları ise KİRMEN belirlemektedir.Üretim gamını müşterilerinin istek ve beklentileri doğrultusunda oluşturan KİRMEN, Ege, Upland, Organik, Uzun elyaf organik, Better Cotton, Pima ve Giza elyafları kullanarak gerek (% 100) gerekse farklı karışımlarda ürünler yapabilmektedir. 2004 yılından bu yana lisanslı bir üretici olarak, değişik numaralarda Supima iplik üretimi de yapılmaktadır. Bu hammaddelerin yanında siro, ters büküm, turlu, katlı iplik gibi üretim teknikleri de kullanılmakta ve müşterilerin bu anlamdaki ihtiyaçlarına cevap verilebilmektedir. 

KİRMEN İPLİK, Ege, Amerikan, Organik, Pima ve Giza pamuklarını veya bu pamukların karışımları kullanarak üretim yapabilmektedir. Bunun yanında Supima’nın lisanslı üreticisi olarak 2004 yılından bu yana üretime devam etmektedir. 


www.kirmeniplik.com

Eklenme Tarihi - 29-02-2016 | Son Güncelleme - 23-04-2018198 kez gösterildi.