Kayalar Tarım | Gücümüzü değişimden alıyoruz.
Firmamız halen, pancar küspesi, hububat slajı, mısır silajı paketleme, paketli hayvan yemi ve silajı satışı ve silaj paketleme sistemi üretimi noktalarında faaliyet göstermektedir.
​2003 yılında Mehmet Kaya tarafından kurulan firmamız, tarım ve hayvancılık sektörüne birçok yenilik getirmiştir. Bu yeniliklerden ilki, mısır silajını kaliteden ödün vermeden paketleyerek küçükbaş ve büyük baş hayvan beslenmesindeki önemli bir eksikliği giderip kolay ulaşılabilir olmasını sağlamıştır. 2009 yılında bir ilke imza atarak Doğu Marmara bölgesinde ilk slaj paketleme tesisini kuran Kayalar Tarım hazır hayvan yeminde bir çığır açmıştır. Teknolojik alanda yapmış olduğu yenilikler ve değişim hayvan üreticimiz tarafından kolay ulaşılabilir hayvan yemi üretmeye ve yenilenmeye devam etmektedir. 2009 yılında 4000 ton slaj paketi yapılırken 2015 yılında bu rakam kendini yenileyerek 30000 Ton üretim kapasitesine ulaşmıştır. Ülkemizde silajlık mısır tarımının yapıldığı bölgelerde mısırın ekonomik olarak katma değer sağlaması için kendi üretimimiz olan silaj paketleme sistemini birçok firmanın kullanımına sunmaktayız. 2012 yılında Düzce Üretim tesisi, 2013 yılında Akyazı Üretim tesislerini açarak müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermekteyiz.
Firmamız halen, pancar küspesi, hububat slajı, mısır silajı paketleme, paketli hayvan yemi ve silajı satışı ve silaj paketleme sistemi üretimi noktalarında faaliyet göstermektedir. Bunların yanı sıra büyük baş hayvan yetiştiriciliği yapmaktayız.

www.kayalartarim.com

Eklenme Tarihi - 14-04-2015 | Son Güncelleme - 18-09-2018130 kez gösterildi.