Abant Makina San. Tic. Ltd. Şti
İnkjet Kodlama
Daha çok endüstriyel alanında kullanılan Inkjet Kodlama sistemleri, pek çok farklı sektör ve alanda ürünlerin üzerine içerik bilgilerini, ürün seri numarasını, tüketim tarihi veya boyutları gibi bilgiler vermek için kullanılır.

İNKJET KODLAMA MAKİNELERİ
Odalı Tip Vakum Paketleme
Tezgah altı, tezgah üstü, büyük hazneli, konveyörlü, torba tip ambalajlama, özel tip vakum makinaları ile farklı paketleme seçenekleri bulunur. Farklı taleplere özgü tasarım yapılır. Ekonomiktir. Ergonomiktir. Hijyeniktir. Paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kolay demonte edilebilir. Kullanım kolaylığı sağlar.

VAKUM PAKETLEME MAKİNELERİ
Hazır Tabak MAP Vakum Paketleme
Tezgah altı, tezgah üstü, büyük hazneli, konveyörlü, torba tip ambalajlama, özel tip vakum makinaları ile farklı paketleme seçenekleri bulunur. Farklı taleplere özgü tasarım yapılır. Ekonomiktir, ergonomiktir, hijyeniktir. Paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kolay demonte edilebilir. Kullanım kolaylığı sağlar.

VAKUM PAKETLEME MAKİNELERİ
Etiketleme Makineleri
Etiketleme makinalarımızın üretimi, yüksek teknoloji ürünü malzemeler ile deneyimli kadro tarafından yapılmaktadır. Sevki gerçekleşen her ürüne özel oluşturduğumuz stoklar ile satış sonrası desteğimiz devam etmektedir.


www.abantpack.com

Eklenme Tarihi - 20-07-2010 | Son Güncelleme - 07-06-202250 kez gösterildi.