Tekno Ray Solar Güneş Enerji Sistemleri
Tekno Ray Solar, Enerray SPA ve Tekno Şirketler Grubu ortaklığıyla 2011 yılında kurulmuştur. Enerray SPA, Avrupa’da güneş enerjisi sistemleri konusunda önderlik yapan bir EPC şirketi olarak Maccaferri Group bünyesinde faaliyet göstermektedir. Tekno Şirketler Grubu’nun 30 yıllık tecrübesi, Enerray SPA’nın 1,2 GW’nin üzerindeki Global Referansı ve Türkiye’deki 120 MW’lık referansı ile Tekno Ray Solar, kısa sürede hızla ve istikrarla büyüyen yapısı ile enerji sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Doğru güneş enerjisi santral yatırımı ve çevreci çözümlerin adresi Tekno Ray Solar, anahtar teslim GES projeleri kurarak, her proje için özel çözümler geliştirerek ve hizmet kalitesini sürekli arttırarak, yenilikçi ve yaratıcı sonuçlara ulaşmaktadır.

Tekno Ray Solar modern yönetim anlayışının sunduğu imkanları, uzman iş gücüyle birleştirerek Türkiye’de güneş enerjisi santrali yatırımının doğru adresi olmuştur. Uzman ekibi ile en iyi mühendislik çözümlerini sunarak kaliteyi elde etme başarısını gösteren fotovoltaik enerji sektörünün en prestijli firması Tekno Ray Solar, müşteri bağlılığına verdiği önemle taahhüdündeki işleri zamanında tamamlayarak güven ve dürüstlük ilkelerine daima sahip çıkmaktadır.

www.teknoraysolar.com.tr

Eklenme Tarihi - 28-02-2016 | Son Güncelleme - 29-03-20181246 kez gösterildi.