ERZE AMBALAJ VE PLASTİK SANAYİ SANAYİ TİCARET A.Ş

Standart Ürünler
Fast Food Ambalajı
Kendinden Emici Ürünler
Yumurta Viyolleri
Düz Plakalar
Baskılı Ürünler
5000 m2  alan üzerine kurulu Erze Ambalaj A.Ş. 35 yıllık tecrübesi ve dünya standartlarındaki polistiren gıda ambalajı ve yalıtım levhası ürünleriyle sektörünün en büyük firmasıdır. Firmamız dünyadaki gelişmeleri hızla takip edebilmek adına, tüketici memnuniyetini sağlamak için gelişime verdiği önemle teknoloji alanında sürekli kendini geliştirmektedir. Güçlü makine parkuru ile yüksek kapasitede üretim gerçekleştirilmektedir. 

Türkiye'de polistiren gıda kabı üretiminde her zaman ilklere imza atan firmamız, yeni birçok model ürününü piyasaya sunmaktan ve tüketicinin beğenisini kazanmaktan son derece gururludur. Türkiye'nin ilki olan kendinden emici ürünleri ile et-tavuk sektöründe büyük gelişmelerin yaşanmasını sağlamıştır. 
Yüksek çeşit ve kalitede üretilen ürünlerimizin arkasında güçlü bir çalışan ve organizasyon yapısı bulunmaktadır. Başarımızdaki diğer önemli bir etken de çevreye ve insana duyduğumuz saygıdan kaynaklanmaktadır. Kaliteli ve hijyenik ürünlerimiz tüketici sağlığı göz önünde bulundurularak üretilmektedir. Çevreye ve tüketici sağlığına duyarlı üretim anlayışımız dünya standartlarındaki sertifikalarımız ile desteklenmiştir. 

Şanlıurfa'da 2. Organize Sanayi Bölgesinde 43000 m2 alan üzerine kurulan konusunda Avrupa'nın en modern ve en teknik donanımlı fabrikalarından biri olan yeni tesisimiz 2013 yılının Nisan ayında faaliyete geçmiştir. Son teknolojinin kullanıldığı yeni fabrikamız ile üretim kapasitemiz arttırılmıştır. İç pazarın yanı sıra dış pazarlarda da satışlarıyla başarısını kanıtlamış olan Erze Ambalaj A.Ş.  Şanlıurfa bölgesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla birçok kişiye istihdam olanağı ve ülkesine büyük bir ihracat potansiyeli sağlamaktadır. 


www.erze.com

Eklenme Tarihi - 22-01-2017 | Son Güncelleme - 22-01-20171553 kez gösterildi.