Tam Finans - 444 36 69
Tam Finans Faktoring A.Ş
Tam Finans Kurumsal Hakkımızda TAM’da Kariyer Yatırımcı İlişkileri Nasıl Faktoring Yaparım? Faktoring Nedir? Gerekli Belgeler SSS Tam Finans Mobil Tam Finans Mobil Hakkında Nasıl Çalışır Tam Finans Mobil Avantajları SSS İletişim 444 36 69 

Daha Fazlası İçin Şimdi TAM Zamanı!

Türkiye’nin önde gelen finans şirketlerinden Tam Finans, esnaf, KOBİ ve yeni kurulan şirketler için ticaretin finansmanı hizmeti vermektedir. 2012 Mayıs ayı sonunda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan faaliyet iznini alarak Haziran ayında ilk işlemlerini yapmaya başlamıştır. EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ortaklığı ve güçlü sermaye yapısı, 600’ü  aşkın çalışan sayısı ve 38 şubesiyle Türkiye’nin 25 farklı ilinde yaygın bir hizmet ağına sahiptir. Ödenmiş sermayesi 100 Milyon TL’nin üstünde olan Tam Finans, güçlü mali yapısı, teknolojiyi takip eden yenilikçi yaklaşımı (AR-GE merkezi olan ilk ve tek faktoring şirketi), “mutlu” müşteri odaklı çalışma anlayışı ve güvenilir kurumsal kimliği ile sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır.

Tavsiye Edilen Faktoring ve Fintek (Finansal Teknoloji) Firması

Tam Finans iletişim kurduğu her 10 kişiden 7’si tarafından çevresine ve yakınlarına tavsiye edilen bir finans firmasıdır.

www.tamfinans.com.tr

Eklenme Tarihi - 09-02-2021 | Son Güncelleme - 09-02-2021211 kez gösterildi.