Dal Engineering Group | Dal Technic Machinery | Dal Electric Motors
DAL TEKNİK MAKİNA
DTM, 1985'ten beri çimento, enerji, kireç, mineraller ve kömür gibi sektörlerde anahtar teslimi endüstriyel tesislerin tasarımı, imalatı, modernizasyonu, teknik denetimi, hizmetleri, satış ve montajını yapmaktadır.

DAL ELEKTRİK MOTOR
DEM, stoklarımızda müşterilerimizin acil ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran bir tedarikçi olarak hareket etmektedir. Ürün yelpazemiz sürücü mühendisliği, motorlar ve endüstriyel tesisler için güç tahrik sistemlerini içermektedir.

DAL ELEKTRİK OTOMASYON
DEO, yüksek ve orta gerilim trafo merkezleri ve dağıtım, düşük voltaj dağıtımı ve MCC'ler, aydınlatma, proses kontrol sistemleri, enstrümantasyon, bina otomasyonu, motorlar ve tahrikler, kablolama ve topraklama dahil olmak üzere elektrik ve otomasyon projeleri için EPC yüklenicisidir.

FONS TEKNOLOJİ INTERNASYONEL
Fons Delta Cooler, klinker soğutucuları dünya çapında yeni standartlara göre güncelledi. Geliştirilmiş teknolojimiz ve deneyimimiz ile klinker soğutucuların bir çok sorunları çözülmüştür. Dünya’da bir numara olmamızın sebebi de bundan kaynaklanmaktadır.

DAL MAKİNA VE TASARIM
DAL Makina ve Tasarım, son teknoloji Kırıcılar, Preblending, Homojene Silo, Ön Isıtıcı, Döner Fırın (Giriş ve Çıkış Sızdırmazlıkları, Gale ve Ringler, Hidrolik İstinat Ünitesi, Fener Dişli vb) Bilyalı Değirmen ve Seperator tasarımı ve üretimini sağlamaktadır.

www.dal.com.tr

Son Güncelleme - 28-12-2020105 kez gösterildi.