ABK Denizcilik | Lashing ve Denizaşırı Paketleme

ABK Denizcilik | Lashing ve Denizaşırı Paketleme HIZLI ILETISIM TEL : 0-850 885 2135
Lashing, Denizaşırı paketleme ve Liman Hizmetleri
ABK Denizcilik ve Liman Hizmetleri Tic.Ltd.Şti kuruluş yıllarından itibaren müşterilerinin yaratıcı çözüm ortağı olma hedefini kendisine misyon olarak benimsemiştir. Bu doğrultuda hizmetlerimizin tamamını problem çözen değil, problemlerin önüne geçen bir kurum kültürü ile icra ederek misyonumuza ulaşmayı hedeflemekteyiz.
Kendi alanında uzman operasyon ve saha ekibimiz ile üstlenmiş olduğumuz ; konteyner lashing, gemi lashing, branda hizmetleri ve diğer liman hizmetlerini işin başlama noktasından bitiş noktasına kadar büyük bir titizlik ve hassasiyet ile yürüterek hizmetin her anında yanınızda olmayı amaçlıyoruz. Firmamızın ana teşkil konusu olan güven ve güvenlik için, tüm saha çalışanlarımız aylık bazda iş güvenliği ve işçi sağlığı eğitimlerine katılarak gerek kendi güvenlikleri gerek ise sabitledikleri ürünlerin güvenliği için teknik ve teorik bilgiyle eğitilmektedir. Ayrıca, sizlere sunulan tüm lashing hizmetleri için gerekli olan malzemeler ve ekipmanlar sınıfının en iyisi olma özelliğini taşımak ile beraber firmamızın kendi bünyesinde de test edilerek bir kez daha sevke konu olan ürünlerin güvenliğini kendi bünyemizde kontrol ediyoruz. 

HİZMETLERİMİZ Denizaşırı Seaworthy paketleme Bilindiği üzere Denizaşırı paketleme yani Seaworthy paketleme, uzun seyir sürelerine... Konteyner Lashing Ürettikleri malzemelerini minimum maliyet ile sevk etmek isteyen ihracatçı firmalarımız, son... Güverte Üstü Lashing Gemi güvertesine yüklenen ürünler genellikle doğal etkenlerden ( rüzgar, yağmur,... Proje Kargo Lashing Proje taşımacılığı özel bilgi gerektirdiği gibi projeye konu ürünlerin bağlanması yani... 
Araç Üstü Lashing Bir çok ihracatçı firmamızın Kafkasya, Ortadoğu veya Avrupa ülkelerine treyler ile... 
Tekne ve Yat Lashing Gemi, treyler ve konteyner ile sevk edilecek olan tüm tekne... Branda ve Koruma Konteyner lashing, Araç üstü lashing ve Paketleme hizmetlerimizin içinde de... 
Tahmil ve Tahliye Türkiye limanları üzerinden sevk edilecek ürünleriniz için tesislerinizde ve limanlarınızda... Paketleme ve Paletleme Özellikle deniz aşırı ülkelere yapılacak olan ihracatlar da tercih edilen..


www.abk.com.tr

Eklenme Tarihi - 11-03-2018 | Son Güncelleme - 11-03-20181198 kez gösterildi.