RONA MAKİNA SAN.VE TİC.A.Ş
RONA ŞİRKETLER GRUBU 45 yıldır, muhtelif çelik konstrüksiyon, baraj daimi teçhizatları, yüksek kapasiteli gezer köprü ve portal vinçler, konveyörler ve ağır makina ekipman konularında faaliyet göstermektedir.

RONA, Türkiye’deki yüksek kapasiteli vinçlerin; geniş açıklıklı çelik konstrüksiyon binaların, hidroelektrik santral binalarının, büyük çaplı cebri boruların, branşmanların, büyük ebatlı kelebek, konik ve sürgülü vanaların tasarım, imalat ve montajını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

RONA bu yapılara ek olarak, gelişmiş teknolojisiyle, Türkiye’de ve Yurtdışında tekerlekli kapakların, sürgülü kapakların, radyal kapakların ve bunların kaldırma teçhizatlarının tasarım imalat ve montajını ileri kalite standartlarında gerçekleştirmiştir. 

RONA  yılların tecrübe birikimiyle, çok zengin proje arşiviyle, 20’yi aşkın mühendis ve 300’ü aşkın kalifiye elemanıyla, 3 fabrikada toplam 17.000 m² kapalı imalat alanıyla, proje bürosu, modern makine ekipmanları, kalite kontrol departmanı ve satış sonrası servisi ile Dünya  rekabetinin gerekliliklerini yerine getirmektedir.

www.rona.com.tr

Son Güncelleme - 22-10-2019140 kez gösterildi.