Gri Creative - Dijital Reklam Ajansı

Gri Creative - Dijital Reklam Ajansı HAKKIMIZDA İŞLER ÖDÜLLER YARATICI FİKİRLER, ENTEGRE ÇÖZÜMLER!
Gri Creative’de bu gerçeği hiçbir zaman unutmadan, marka ve kurumların iş hedeflerine hizmet eden yaratıcı çözümlerin peşinden gideriz. Kurulduğumuz 2003 yılından beri geleneksel, dijital, mobil ve sosyal medyaları yeri geldiğinde entegre, yeri geldiğinde birbirini bütünler şekilde, her zaman doğru yerde ve doğru zamanda, gerektiği dozda kullanıyoruz. Markalarımızın stratejilerini, sahip olduğumuz deneyim, altyapı, uzman ekip ve yenilikçi yaklaşımımızla oluşturuyoruz.

Projelerimizin kalbi İstanbul Kadıköy/Kızıltoprak’ta yer alan merkez ofisimizde atarken, İstanbul Üniversitesi bünyesinde yer alan İstanbul Teknokent ofisimizde ise Ar-Ge projelerimize hayat veriyoruz.

Sahip olduğumuz ulusal ve uluslararası birçok ödül, önde gelen şirketlerden oluşan müşteri portföyümüz ve gerçekleştirdiğimiz yüksek standartlı projeler ile bugüne kadar birçok başarıya ve marka mutluluğuna aracılık etmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Dijital dünyada sizlerle de yolumuzun kesişebilmesi dileğiyle.

ADRES Bağdat Caddesi No:18/5-3 Kızıltoprak Kadıköy İstanbul HARİTA İLETİŞİM Tel +90 (216) 450 02 30 info@gricreative.com TAKİP ET COPYRIGHT © 2016 GRICREATIVE

www.gricreative.com

Eklenme Tarihi - 22-11-2016 | Son Güncelleme - 25-11-202052 kez gösterildi.