Anadolu Bakır A.Ş
ANADOLU BAKIR A.Ş, 2004 yılında kurulan ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sektöründe Türkiye'nin lider şirketidir.
Modern tesis, İstanbul’da bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde 3.500 metrekarelik üretim, depolama ve ofis alanında kurulmuştur. Sektördeki 14 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek nitelikli çalışan avantajlarıyla, hızlı bir şekilde büyümekte olan yıllık 3600 ton bakır boru ve yıllık 360 ton soğutma gazı ticaret hacmini başarıyla gerçekleştirmiştir. PE yalıtımlı bakır boru üretim kapasitesi “88.000 metre / Gün”, Kauçuk yalıtımlı bakır boru “36.000 / Gün” dür.

Şirket, bakır parçaların, komple bir soğutma vana hattının yanı sıra bakır boruların bükülmesi ve üretilmesi için yeni ürün geliştirme ve mühendislik kaynaklarına yatırım yapmaya devam etmektedir.

Anadolu Bakır A.Ş'nin yurtiçinde 262 bayi şirketi bulunmakla beraber; 21 ülkeye de ihracatı vardır. Sektörün önde gelen firmalarından “Daikin, Mitsubishi, Samsung, LG, Viessmann vb” ihtiyaçlarını ve Türkiye'deki hizmetlerini sunmaktadır. Ayrıca “evaporatör, kondenser, chiller” gibi soğutma gruplarının üreticileri için pazarın %70'ine bakır boru tedarik etmektedir.

Endüstrideki en yüksek kalite seviyelerinin önemini göz önüne alarak BSI, ASTM, ISO-9001, QS-9000 ve Q + seviyeleri gibi uluslararası standartları elde ettik.

Anadolu Bakır, işini ve ürünlerini geliştirebilmek amacıyla, belli aralıklarla düzenlenen ABD'de “AHR”, Fransa'da “Interclima”, Dubai'de “The Big Five”, Almanya'da “Chillventa” ve “ISH”, İtalya'da “MCE” ve Türkiye'de “Sodex” gibi sektörel fuarlara düzenli olarak katılmaktadır.

Anadolu Bakır A.Ş, ağırlıklı olarak HVAC-R endüstrisi ve ayrıca otomotiv, medikal ve mekanik tesisat işleri için yüksek kalitede ürün yelpazesi sunmaktadır:
- YALITIMLI BAKIR BORULARI
- BAKIR BORULAR
- İZOLASYON
- SOĞUTUCU GAZLAR
- KOMPRESÖR
- KABLO
- EL ALETLERİ
- KAYNAK MALZEMELERİ
- PVC - DRENAJ
- KELEPÇE, KONSOL, ÇUBUK

www.anadolubakir.com

Eklenme Tarihi - 18-05-2011 | Son Güncelleme - 18-04-2021143 kez gösterildi.