UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ | Belediyelerin Yeni Trendi

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ | Belediyelerin Yeni Trendi Firma Tanıtımı Organizasyon Şeması Belediye Çözümleri Flexcity MIS Ürünlerimiz MIS Çözümlerimiz CRM (Vatandaş İlişkileri Yönetimi) Altyapı Çözümleri Altyapı Yönetimi Hidrolik Modelleme Basın Odası Başarı Hikayeleri

Belediye Çözümleri

Yerel yönetimlerin ihtiyaç duydukları bilgi atmosferini oluşturmak üzere hazırlanmış, bütünleşik bir veri modellerine sahip uygulamalar bütünü.
altyapi
Abone Yönetimi

Günümüzde geçerli olan tüm yasal mevzuat ve yönetmeliklere kolayca uyum sağlayacak bir mimariye sahip olan modül tüm yapısını XML içinde taşımaktadır.

CBS ve Altyapı Çözümleri

Universal Bilgi Teknolojileri LTD ŞTİ, 1992 yılında İstanbul'da kuruldu.
Kurulduğu günden bu yana kentlerin yönetimine ve belediyelere yönelik projeler hazırlamakta ve faaliyet göstermektedir. Bugün itibarı ile bir çok yerel yönetime hizmet veren kuruluşumuz bu hizmeti, alanlarında eğitimli, uzman kadrosu ile sağlamaktadır. Universal, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerini tamamen kendi personeli ile gerçekleştirmekte ve müşteri ile aracısız iletişim kurmaktadır.

Altyapı özelleştirmeleri sonucunda ortaya çıkan bilgi yönetimi açığını karşılamak amacı ile hizmet veren kuruluşlara çözümler sunmaktayız.



İletişim Atatürk Mah. Erzincan Sokak No:28 Ataşehir-İstanbul Posta Kodu: 34758 Telefon: (216) 456 28 00 Fax: (216) 456 55 15 info@uni-yaz.com Kroki için Tıklayınız... Bizi Takip Edin

www.uni-yaz.com

Eklenme Tarihi - 03-10-2016 | Son Güncelleme - 03-10-2016123 kez gösterildi.