Günkem Gündüz Kimyevi Maddeler İth. San. Tic. A.Ş.
GÜNKEM, 1990 YILINDA YURT İÇİNDE BOYA VE YAPI SEKTÖRLERİNE HAMMADDE TEDARİĞİ SAĞLAMAK ÜZERE KURULMUŞTUR
1990 yılında İstanbul’da kurulan Günkem, 32 yıllık tecrübesi ile boya, inşaat ve plastik sektörlerinde 1500’den fazla müşterisine ürün portföyü ile kimyasal ve ham madde sağlamaktadır.

Günkem, güven duygusu, yüksek itibarı ve güçlü finansal yapısı ile alanında lider firmalardan biridir. Günkem’in Dünya’nın önde
gelen firmaları ile güçlü ve tek-yetkili distribütörlük anlaşmaları
bulunmaktadır. Ana distribütörlüklerinin başlıcaları GuiHua Chem, Wanhua Chemical, Lomon Billions, Kuban Polymers, Pulcra Chemicals, Attika Resin’dir.

Günkem, tam donanımlı, yüksek kapasiteli deposu ve kendi nakliye filosu ile; Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve denizaşırı ülkelerde bulunan müşterilerine kimyasal ve ham madde hizmeti vermektedir. Günkem ağırlıklı olarak pigmentler, dolgu maddeleri, selülozik kalınlaştırıcılar, akrilik dispersiyonlar, biyositler, köpük kesiciler, ajanlar ve katkı maddeleri, izosiyanatlar, polyester reçineler, toz polimerler, nişasta eterleri, hızlandırıcılar, hava sürükleyici ajanlar tedarikini sağlamaktadır.

Günkem, Türkiye pazarının yanı sıra, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri, Ortadoğu, Afrika ve Balkanlar’da “yerel bayi sistemi” ile hizmet vermekte ve tedarik sağlamaktadır.

Tecrübeli ve değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte her zaman; karşılıklı iş geliştirme amacıyla hizmet etmekten gurur duyarak, kazan-kazan işbirliği prensipleri disiplini ile ham madde için var olmaya devam edecektir.

www.gunkem.com.tr

Eklenme Tarihi - 13-02-2012 | Son Güncelleme - 06-04-202332 kez gösterildi.