BThaber
​BThaber Haftalık Bilgi Teknolojileri ve Ekonomisi Gazetesi, dünyanın sayılı rekabetçi ve lider ülkelerinden birisi olma ulusal hedefimiz doğrultusunda, her hafta gündem yarattığı ve gündeme taşıdığı konuları ile bilişim teknolojilerinin tartışmasız güç ve önemini, strateji ve politikaları, kamu ve özel sektör yaklaşımlarını kamuoyu ve iş dünyasına taşıyan çok önemli bir teknoloji köprüsüdür. BThaber, ülkemizde bilişim sektörünün gelişmesi ve ülkemizin bilgi toplumu olması yolunda 20 yılı aşkın bir süredir üstlendiği görevi tarafsızlık ilkesi ile yerine getirmeye devam ediyor. Haftalık tirajı 8.000 adete yaklaşan gazete okurunun %35’ini Bilgi Teknolojileri sektörü, %65’ini ise finans, otomotiv, sağlık gibi pek çok farklı sektörlerdeki işinde bilişimi kullanan profesyonel yöneticiler ve kamu sektörü oluşturmaktadır.

 

BThaber.com ise; son dakika haberleri, en yeni teknolojiler, işbirlikleri, yatırımlar, iş dünyasının gündemindeki etkinlikler gibi bilgileri hem web sitesi üzerinden, hem sosyal medya hesaplarından takipçilerine, hem de portal üyelerine özel bültenlerle ulaştıran önemli bir haber portalıdır.



Bilişim sektörünün lider yayını olan BThaber, Türkiye’nin ilk ve tek bilişim sektörü referans kaynağı olan ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye’ araştırması, kamu yöneticileri için özel olarak hazırlanan tek yayın ünvanına sahip ‘eDevlet’ dergisi, kamu sektörü ile iş dünyasını bir araya getiren ‘eDevlet Yuvarlak Masa Toplantıları’ ve sektörel buluşma toplantıları gibi çok özel projelere imza atmaya devam ediyor.

Değerlerimiz ve Yöntemlerimiz
22 yıldır çıkan gazetemizin doğa’ya ağaç borcu olduğunu düşünüyoruz. Bunun en azından küçük bir kısmının telafisi için BThaber abone gelirlerimizin %10’unu Doğa Koruma derneklerine bağışlamaktayız.


İnternet üzerinden çocuk istismarı içeren uygulama, oyun ve benzeri oluşumlara karşıyız. Bu yapılarla mücadele etmeyi ve edenleri desteklemeyi doğal görevi olarak görüyoruz.


Hayvan dostu şirketiz. Her canlının evrende eşit yaşam haklarına sahip olduğunu kabul ediyoruz.


Tüm kurum ve kuruluşlara eşit mesafedeyiz. Herhangi bir politik oluşum yanında olmayacağız.


Bütün insanların dil, din, ırk, mezhep ayırt etmeksizin eşit olduğunu kabul ediyoruz.


Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek en önemli önceliğimizdir. Bu nedenle düzenli ve sürekli müşteri memnuniyet taraması yapıyor, gelen bilgilerin hepsini ayrı ayrı değerlendiriyoruz.


Türkiye’nin bilişim teknolojilerini üreterek ve kullanarak kalkınacağına inanıyoruz, bu yönde içerikler üretiyoruz.


BTKurum ve şirketlerin bilişim teknolojilerini kullanarak daha verimli ve rekabetçi olacağına inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.

www.bthaber.com

Eklenme Tarihi - 02-06-2015 | Son Güncelleme - 25-03-20201188 kez gösterildi.