KALELİLER BAĞLANTI ELEMANLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
KALELİLER 1995’ten itibaren cıvata, somun, pul ve saplama başta olmak üzere her türlü bağlantı elemanları ve hırdavat malzemeleri konusunda Ankara’da hizmet vermektedir.

KALELİLER bağlantı elemanları ve hırdavat konusunda sadece bir üretici ve tedarikçi değil, aynı zamanda ideal bir çözüm ortağıdır.
1995 yılında Sn. Kazım Kaleli tarafından kurulan KALELİLER yıllar içerisinde kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü hizmet anlayışı, güvenli ve hızlı tedarikçiliği ve değerli müşterilerinin güveni sayesinde bugün toplam 3000 m2 kapalı alanda kurulu üretim tesislerinde, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim ve depolama faaliyetlerine devam etmektedir
TSE, DIN, ISO, ASTM ve BS standartlarına uygun olarak yapılan üretimin yanı sıra, müşteri isteklerine göre özel üretimler de yapılabilmektedir. 
Cıvata üretim ünitesinin yanı sıra, İtalyan ORT markalı ovalama tezgahlarımızda ve CNC kontrollü tornalama tezgahlarımızda, revolver tornalama makinelerinde de geniş bir yelpazede mekanik üretimler de başarı ile gerçekleştirilmektedir

www.kaleliler.com.tr

Eklenme Tarihi - 22-12-2010 | Son Güncelleme - 01-01-2014665 kez gösterildi.