NGN Bilgi ve İletişim Hizmetleri Ticaret A.Ş.

NGN  0850 250 0 NGN (646) 
NGN, 2005 yılından bu yana Türkiye’de ve Orta Doğu’da faaliyet gösteren global bir sistem entegratörüdür. Merkezi İstanbul Türkiye’de bulunan NGN’in Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn Krallığında ofisleri bulunmaktadır.
Son yıllarda yakaladığı istikrarlı büyüme sayesinde NGN, Türkiye’nin en büyük bilişim şirketleri arasında yer alarak ‘‘Son 3 Yılda En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketleri” arasına girmeyi başarmış ve 2015 yılında “Veri Yedekleme & Depolama Alanında Lider Sistem Entegratörü” seçilmiştir. (BT Haber A.Ş. 2015 Araştırması, İlk 500 Bilişim Şirketi).
NGN; sektörlerinde lider şirketlerin güvenilir teknoloji iş ortağıdır. Müşterilerine kaliteli teknoloji çözümleri ve profesyonel hizmetler sağlayarak katma değer yaratmayı amaç edinmiş olan NGN, müşterilerinin rekabette öne geçmelerine, iş verimliliklerini ve sürekliliklerini artırmalarına, ürün ve hizmet üretim giderlerini azaltmalarına ve yeni büyüme alanları keşfetmelerine katkı sağlamaktadır.
Çözüm ve Hizmetler
NGN’in ana odağı, müşterilerinin kompleks bilgi, programlama, telekomünikasyon ve mühendislik sistemleri için iş çözümleri yaratmaktır. NGN müşterilerine, Veri Merkezleri ve Bulut Çözümleri; Çağrı Merkezleri ve Ağ Altyapısı; BT Altyapı Hizmetleri; Bilgi ve Ağ Güvenliği; Gelişmiş Analiz ve Raporlama, BigData; Uygulama Geliştirme; İş ve ITIL/ITSM Prosesleri; Bina Bilgi Modellemesi (Building Information Modeling) (BIM) ve Akıllı Şehirler; Ulaşım ve Lojistik Prosesleri; BT Dış Kaynak Kullanımı; Sanal Gerçeklik ve 3D Çözümler; Nesnelerin İnterneti ve Blockchain teknolojileri alanlarında danışmanlık, uygulama ve destek hizmetleri sağlamaktadır.
NGN kendi ticari veri merkezleri ve halka açık (public) bulutu aracılığıyla hizmetler sunmakla beraber müşterilerinin veri merkezlerinde özel ve hibrit bulutlar inşa etmektedir. 
NGN’in Tier III tasarım sertifikasına sahip ‘‘Star of Bosphorus Veri Merkezi’’, aynı zamanda veri merkezi performansının ve verimliliğinin iyileştirilmesi konusunda uluslararası düzeyde kabul edilen bir otorite olan Uptime Institute’un tesis ve operasyonel sürdürülebilirlik sertifikalarını almayı hedeflemektedir. Tuzla, İstanbul’da yaklaşık 24 bin metrekare kapalı alanda konumlanan, 16 MW toplam güce ve 2 binin üzerinde standart kabinetin işletimini gerçekleştirme kapasitesine sahip olan ‘‘Star of Bosphorus Veri Merkezi’’, 2 harici güç beslemesi ve 7/24 gözetim ile güvence altındadır.
İş Ortakları
Global BT üreticileri ve hizmet sağlayıcıları ile iş ortaklıkları bulunan NGN; Dell EMC ve Imperva’nın EMEA iş ortağı ve Microsoft, HPE, Cisco, Avaya, Huawei, Fujitsu, Symantec, VMware, Veeam gibi üreticilerin kilit iş ortağı konumundadır.
NGN, Rusya’nın önde gelen BT hizmetleri sağlayıcısı olarak bilinen uluslararası sistem entegratörü CROC (Pierre Audoin Consultants (PAC), 2016) ile olan ortaklığı ile; Orta Doğu ve Rusya’nın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren müşterilerin giderlerini azaltmak üzere yetkinlik paylaşımını, BT çözüm portföyünün genişletilmesini ve ortak projelerin gerçekleştirilmesini amaçlamaktadır.
NGN gibi CROC da kendi ticari veri merkezleri ve halka açık (public) bulutu aracılığıyla hizmetler sunmaktadır. Bu iş ortaklığı sayesinde NGN, müşterilerine farklı ülkelerdeki veri merkezleri aracılığıyla iş sürekliliği planları sunabilmektedir. 
NGN’in müşterilerine yönelik kurumsal eğitim ve danışmanlık alanındaki stratejik partneri, kendisi ile aynı kilit prensiplere sahip uluslararası bir BT danışmanlık ve eğitim merkezi olan NNTC’dir. NNTC’nin eğitim programları; şirket çalışanlarının ve üst düzey yöneticilerinin gelişmiş IT araçlarının kullanılması konusunda eğitilmelerini sağlamakta ve hem kişisel hem de mesleki becerilerinin geliştirilmesiyle şirketleri yeni bir teknoloji çağına geçiş için hazırlamaya yardım etmektedir. Şirket, uluslararası sertifikalara sahip olan ve dünya çapında faaliyet gösteren 300’ü aşkın son derece nitelikli eğitmen ile işbirliği yapmaktadır. En çok talep edilen hizmetler arasında çevik iş modellemesi, yenilikçi kapasite geliştirme, liderlik programları ve öncü global iş ortaklarının çözümleri ile elde edilen uzmanlıkla gerçekleştirilen kişiselleştirilmiş BT eğitimleri yer almaktadır.

www.ngn.com.tr

Eklenme Tarihi - 26-04-2017 | Son Güncelleme - 19-12-20211040 kez gösterildi.