Akgün Reklam
Akgün Group bünyesinde yer alan Akgün Reklam, 2002 yılında İkitelli İstanbul adresinde Açık Hava ve İç Mekan Reklamcılığı alanında faaliyetine başlamış, bugün Avcılar – İstanbul’da 10.000 m2 kapalı alana sahip modern üretim tesisinde 275 deneyimli personeli ve 15 montaj ekibiyle, seçkin kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir.
Firmaların görsel bilinirliğini, marka değerini & satış potansiyellerini artırıcı reklam materyallerini, doğru yerde ve en uygun sunumda konumlandırmaları için hizmet veren Akgün Reklam, bu hizmeti farklılık yaratan, hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler üreterek sağlamaktadır.

Akgün Reklam kendi sektöründe Türkiye’nin lider firması olma hedefiyle “Adım adım, iz bırakarak, hep ileriye.” prensibi ile her geçen gün hızlı bir ivme ile büyümeye devam etmektedir.
Müşterilerine, Kurumsal Mağaza Uygulamaları, Kurumsal Kimlik Uygulamaları, Akaryakıt İstasyonu İnşası ve Giydirmesi, Araç ve Bina Giydirme işlemleri, Cephe & Çatı Panoları, Yol Panoları, Totem Anıt Panolar, Şehir Mobilyaları ve Yönlendirme Panoları konularında, Tasarım, İmalat, Montaj ve Satış Sonrası Hizmet süreçlerinde çözüm ortaklığı sağlamaktadır.

www.akgunreklam.com

Eklenme Tarihi - 09-04-2015 | Son Güncelleme - 03-12-201992 kez gösterildi.