Görhan İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret A.Ş.

Gebze Dilovası Organize Sanayii Bölgesindeki 21.000m2 açık ve son yapılan ek binasıyla 6.500m2 ye genişlemiş kapalı üretim tesisinde sürdürmektedir.

Tesisimizde klasik üretim makinelerinin yanı sıra gerekli tüm bilgisayarlı modern ithal tezgâhlar mevcuttur. Tesisimizin yapısı hem makine ve ekipman hem de personel istihdamı olarak her türlü ahşap işi (kapı, dolap, doğrama, merdiven, mutfak, banyo, ve her çeşit ahşap dekorasyon) yapmaya müsaittir.

Hem butik işler hem de seri üretim gerektiren işler en iyi kalitede yapılmaktadır. Son yıllarda yapılan yatırımlarla teknolojik olarak dünya standartları yakalanmıştır. 

Mobilya imalatı

İmalatta insan faktörünün oranı düşürülmüş, makinalaşmaya gidilmiştir. Bunun için 50m lik tam otomasyonlu bir panel hattı kurulmuştur. Bu hat tam otomatik yükleyici ve boşaltıcılar, çift taraflı bantlama makinesi ve 2 adet delik ve kavalye makinesinden oluşmuştur. CNC tezgah sayısı arttırılmış, sarma makinesi, pres gibi ilavelerle makine parkı genişletilmiştir. 

Cila Boya Tesisleri
Üretim tesislerimizde kısa süre içerisinde pozitif basınçlı su perdeli boya kabini, UV rulo boya uygulama hattı, ve bilgisayar kontrollü otomatik sprey makinesi yatırımları yapıldı.

Görhan, özellikle UV rulo makinesinde ahşap kapı ve kapak yüzeylerinde son kat cila dahil komple uygulama yapabilecek şekilde makine kullanımı, cila verniği seçimi ve uygulama tekniği konularında uygulama geliştirme çalışmaları da yaparak ahşap mobilya yüzeylerinde kusursuz UV son kat cila elde etme konusunda Türkiyedeki öncü kuruluşlardan biri oldu. Tesisimizde şu an UV rulo tekniğiyle kapı ve kapak yüzeylerinde mükemmel bitmiş yüzeyler elde edilmektedir.



www.gorhan.net

Eklenme Tarihi - 13-05-2014 | Son Güncelleme - 13-05-2014592 kez gösterildi.