Square Group - Medya Pano

Square Group - ​İletişim Tel: 444 6 744
Square Group İstanbul genelinde özellikle ana arterlerde konuşlandırılmış reklam ünitelerinin( Lightbox) İstanbul metro ve raylı sistem ve yine ağırlıklı olarak İstanbul'un tüm ana arterlerinde elektrik direkleri açık hava reklam mecralarının satış ve pazarlamasını yapmaktadır.

Faaliyetlerine 2003 yılında Medya Pano Reklamcılık Anonim Şirketi ile başlayıp günümüze kadar bünyesine yeni şirketler katmış ve halihazırda tüm Türkiye'de marka/ ajanslarla çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Square Group müşterilerine , kontrat ve mecra farklılıklarına göre üç ayrı şirketiyle hizmet vermektedir. Square Group mecraları genellikle İstanbul tüm ana arterlerinde konuşlandırılmış ve direkt göze hitap eden banner, duvar, cam cephe,giantposter, lightbox gibi görülme oranı çok yüksek ve verimli ünitelere sahiptir.Ayrıca; metro ve raylı sistem reklam ünitelerimiz dünyadaki benzer uygulamaların çok ötesinde görünürlüğü yüksek ünitelerle çeşitlendirilmiştir. 

Bu mecralara ilaveten indoor kapsamında; 

AVM'lerde raket/dijital ekran networkleri, sabit pano ve diğer çeşitli mecralarda reklam verenlere hizmet vermektedir. 

Tüm panolarımız son sistem led aydınlatma teknolojileriyle aydınlatılmakta ve geniş saha ekipleriyle bakım ve tutumları yapılmaktadır. 
Her türlü kampanya , imaj ve marka tanıtımına uygun lokasyon ve periyotlara göre planlanmış olan mecralarımız, yüksek verimlilik ve güven ile müşteri fikirlerine de açık projeler üretmekte ve ana prensibi ekonomik tanıtım düşüncesinden ödün vermeden faaliyetlerine devam etmektedir.

 Reklam Mecraları
Lightbox – Tüm İstanbul ana arterlerinde Lightbox – İlçeler arterlerinde Lightbox – Networkleri İstanbul Metrosu ve Raylı Sistemleri İzmir Metrosu Elektrik Direkleri – Pole Banner / Poster Pano Elektrik Direkleri – Gold Face Duvar Reklam Alanları – Mega Giantposter’ler Alışveriş Merkezleri – Dijital ve Statik İSG - Dijital Network Teknik Bilgiler Ana Arterler Metro ve Raylı Sistemler Alışveriş Merkezleri

 REKLAM MECRALARIMIZ Tüm İstanbul ana arterlerinde (Lightbox) İlçeler (Lightbox) Lightbox – Networkleri İstanbul Metrosu ve Raylı Sistemleri (Raket, Metro Billboard, Metro Lightbox) İzmir Metrosu (Dijital Raket, Billboard, Dijital Pano, Silver Pano, Lightbox, Alınlık Pano) Elektrik Direkleri (Pollbanner / Poster Pano) Elektrik Direkleri (Gold Face) Duvar ve Cam Cephe Reklam Alanları (Mega Giantposter'ler) Alışveriş Merkezleri (Dijital ve Statik) İSG – Dijital Network OrjinArt

www.square-group.com

Eklenme Tarihi - 22-08-2017 | Son Güncelleme - 22-08-2017163 kez gösterildi.