ERE Grubu

ERE Şirketler Topluluğu
ERE Hidroelektrik A.Ş. ve ERE Elektrik Üretim A.Ş. şirketlerimiz, Mayıs 2007 tarihi itibarı ile EnerjiSA A.Ş.'ye satılmıştır.
 
Bugün 42. yaşını kutlamakta olan ERE, faaliyetlerine 1975 yılında kurulan ERE Mühendislikle başlamıştır. ERE sonraki yıllarda tüketici pazarına yönelik olarak telekomünikasyon, savunma sanayii, enerji ve otomotiv sektörlerinde rekabet altında başarılı bir şekilde çalışan işletmeler kurmuştur.
 
1996 yılına kadar telekomünikasyon taahütlerinde Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biri olan ERE, gerçekleştirdiği başarılı taahhüt işlerinden sonra, bu alanda Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon işletmecilerinden biri durumuna gelmiştir. 1996 yılında gelir paylaşımı modeliyle Ankara’da kurduğu Uydu Yer İstasyonu ile işletmecilik faaliyetlerine başlayan Ere, 2000'li yılların başında telekomünikasyon alanında Türkiye'de gündeme gelen serbestleşme/özelleştirme çalışmalarının içinde yer almış ve ERE Grubu şirketlerinden Eser Telekom, Telekomünikasyon Kurumu’ndan Şubat 2002'de "Internet Servis Sağlayıcılığı ile Uydu İşletmeciliği Hizmetleri"; Mayıs 2004’te de "A Tipi Uzak Mesafe Telefon İşletmeciliği" için Telekomünikasyon Ruhsatlarını almıştır. 35 yılı aşan sektör deneyimi ile alanlarında uzmanlaşmış Türkiye'nin en tecrübeli yönetim kadrosuna sahip Eser Telekom, Ankara Merkez ve İstanbul ofislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ulusal ve Uluslararası Telekomünikasyon sektörünün dinamiklerini yorumlayıp buna göre çözüm ve hizmet üretmedeki üstünlüğü , uluslararası şebekeler konusundaki hakimiyeti ile Türkiye Telekomünikasyon Sektörünün en güvenilir işletmecilerinden olan Eser Telekom halen,
 
Uydu Haberleşme,
 
Uluslararası Trafik Taşıma,
 
Internet Servis Sağlayıcılığı
 
Mobil Katma Değerli Servisler
 
konularında faaliyetlerini sürdürmektedir.


www.ere.com.tr

Son Güncelleme - 27-10-201752 kez gösterildi.