Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş
Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş. Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde dört ve İstanbul Silivri'de bir olmak üzere toplamda beş ayrı fabrikada faaliyet göstermektedir. Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş.; 1985 yılında kurulan Karsa Bisküvi Ltd.Şti. nin 1999 yılında unvan değiştirmesiyle Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş. olmuştur.

Biskot Bisküvi, 135 bin m² açık alanı ve 120 bin m² kapalı alana sahip olup, son yıllarda yaptığı yatırımlarla yıllık üretim hacmini 150 bin tona çıkarmıştır.

Biskot Bisküvi’nin ürün portföyünde bisküvi (sade bisküvi, kremalı bisküvi, spesiyal bisküvi, bebe bisküvi), gofret, kek (kişisel kek, ıslak ve spesiyel kek, aile tipi kek), çikolata (solid çikolata, ikramlık çikolata), krem çikolata ve çikolata kaplamalı (çikolata kaplamalı gofret, çikolata kaplamalı pasta, çikolata kaplamalı bar) ürünler bulunmaktadır.

Biskot Bisküvi Ülker, Halk ve Karsa markalarının yanı sıra “özel etiket” tabir edilen özel ürünler de üretmektedir.

Biskot Bisküvi, “TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi,” “TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi,” “TSE-ISO-EN 14000 Çevre Yönetim Sistemi,” “IFS International Food Standart” ve “BRC - Global Standart For Food Safety” kalite belgelerine sahiptir.

İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan araştırmada Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 2012 yılında 120. sıraya yükselmiştir.

Biskot Bisküvi sosyal sorumluluk projesi dahilinde 2007'de başlayıp 2009'da bitirip MEB'e bağışladığı Karsa bisküvi nin kurucusu rahmetli Abdullah Tayyar'ın ismini taşıdığı Anadolu lisesini yaptırmıştır.

www.biskot.com.tr

Eklenme Tarihi - 08-04-2015 | Son Güncelleme - 20-04-2018109 kez gösterildi.